• Str. Ștefan cel Mare 152-154, Sibiu
  • office@modularplus.ro

Servicii

Servicii în principiul one - stop - shop

Modular plus se distinge prin oferirea unei game complete de servicii, urmând principiul "one-stop-shop", care permite beneficiarilor să își canalizeze întreaga atenție și resursele asupra activității lor principale. În loc să adoptăm o abordare rigidă, impunând soluții tehnice standardizate, preferăm să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica și dezvolta soluții personalizate, optim adaptate specificităților proiectului dumneavoastră.

Consultanță

PREMIUM CUSTOMIZED DESIGN înseamnă adaptarea produselor și serviciilor pe nevoile particulare ale fiecărui beneficiar.
Consultanții noștri investesc timp pentru a înțelege activitatea fiecărui client, până la cel mai mic detaliu.

Arhitectură & Proiectare

Arhitecții noștri proiectează fiecare obiectiv conform particularităților individuale ale fiecărui beneficiar și personalizează produsul astfel încât să servească întocmai nevoilor acestora și să se încadreze în bugetul dat.

Producție

Fiecare proiect este produs cu atenție maximă la detalii urmărind întregul proces și invitând clienții să participe și să vizioneze fiecare etapă în parte, în procesul de producție în fabrica noastră.

Transport & Montaj

Livrarea și montajul se efectuează cu echipe specializate cu atenție maximă la programul beneficiarilor astfel încât activitatea la locul livrării să fie cât mai puțin perturbată, iar timpul de punere în funcțiune să fie redus pe cât posibil.

Mentenanță

Colaborarea cu clienții noștri nu se încheie la livrarea produselor, ci le suntem alături pentru a oferi mentenanță, consultanță și servicii adiționale pentru a ajuta în permanentă la buna desfășurare a activității acestora.