• Str. Ștefan cel Mare 152-154, Sibiu
  • office@modularplus.ro

Despre noi

Procesul de construcție modulară în cadrul Modular Plus se desfășoară în etape bine definite, asigurând eficiență maximă și satisfacție pentru clienții noștri. Iată pașii pe care îi urmăm pentru a transforma viziunea ta în realitate

De la idee la realitate

Noi suntem Modular Plus, ne dorim să aducem un suflu inovator în domeniul construcțiilor modulare. Cu o tradiție îndelungată și o echipă de experți dedicați, ne angajăm să oferim soluții de construcție durabile, eficiente și personalizate.

Suntem ghidați de principiile sustenabilității și inovației. Ne mândrim cu abordarea noastră unică în realizarea structurilor modulare care combină estetica modernă cu funcționalitatea și eficiența.

Angajamentul nostru față de calitate, respectul pentru mediu și satisfacția clienților stau la baza fiecărui proiect. MODULAR PLUS, nu doar construiește, ci și crează medii de viață si de lucru care inspiră și dăinuie.

Valorile Modular Plus

Construcții modulare personalizate

Inovație

Suntem dedicați îmbunătățirii și inovării în designul și construcția modulară, pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.
Constructii modulare

Sustenabilitate

Prioritizăm utilizarea materialelor eco-friendly și practici sustenabile, contribuind la un viitor mai verde.
Constructii modulare

Calitate

Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate și fiabilitate în fiecare proiect.
Constructii modulare

Eficiență

Ne mândrim cu capacitatea de a oferi soluții rapide și eficiente, reducând timpul de construcție și optimizând resursele.

Personalizare

Înțelegem unicitatea fiecărui client și proiect, oferind soluții personalizate care să îndeplinească cerințele specifice.
Constructii modulare

Integritate

Operăm cu transparență și onestitate, construind relații de încredere cu clienții, partenerii și comunitățile noastre.
Constructii modulare

Responsabilitate Socială

Suntem angajați în a avea un impact pozitiv asupra comunităților și mediului înconjurător, implicându-ne activ în inițiative sociale și ecologice.

Misiune

Misiunea noastră este de a revoluționa industria construcțiilor prin soluții modulare inovatoare, durabile și personalizate. Realizăm construcții care nu doar satisfac nevoile imediate ale clienților noștri, ci și contribuie la binele comunităților și mediului înconjurător.

Angajamentul nostru este de a combina excelența în design și inginerie cu practici sustenabile, creând astfel spații de viață și de lucru care sunt nu doar funcționale și estetice, ci și responsabile din punct de vedere ecologic.

Prin inovație continuă și un angajament neclintit față de calitate și eficiență, ne propunem să fim deschizători de drumuri în transformarea peisajului urban și rural pentru un viitor mai sustenabil și integrat.

Viziune

Viziunea noastră este transformarea peisajului urban și rural, impunând standarde ridicate în construcții modulare prin eficiență și responsabilitate ecologică. Dorim să fim pionierii unei ere în care fiecare proiect contribuie activ la binele comunității și al planetei.

Consultanță inițială

Începem cu o întâlnire de consultanță pentru a înțelege nevoile, preferințele și viziunea ta. Această etapă ne permite să stabilim baza proiectului tău personalizat.

Proiectare și planificare

Colaboratorii noștri din domeniul proiectării elaborează planurile ținând cont de toate specificațiile și cerințele tale. În această fază, ne asigurăm că designul este nu doar estetic plăcut, dar și funcțional și sustenabil.

Obținerea Autorizațiilor

Asistență în navigarea procesului de obținere a tuturor autorizațiilor necesare construcției, garantând că proiectul respectă normele legale

Fabricația construcției modulare

Odată ce designul este aprobat de tine, producția profilelor poate începe. Ne alegem cu grijă și responsabilitate furnizorii, pentru a menține standardul de calitate pe care îl garantăm clienților noștri

Personalizarea proiectului

Oferirea unor opțiuni mai vaste de personalizare a construcțiilor în ceea ce privește materialele, finisajele și dotările interioare, permițând clienților să-și modeleze spațiul conform viziunii personale.

Sudarea profilelor metalice

Înainte de montajul pe teren, efectuăm sudura profilelor metalice în fabrică, un pas important pentru durabilitatea și integritatea structurii. Sudăm fiecare profil după specificațiile proiectului, asigurând conexiuni solide sub stricta supraveghere a controlului de calitate, pentru a respecta standardele și procedurile certificate.

Montarea și asamblarea profilelor

Această etapă combină precizie și atenție pentru a asigura montarea exactă a elementelor structurale, conform planurilor arhitecturale. Utilizăm tehnologie avansată și echipe experimentate pentru montaj rapid și eficient, stabilind astfel fundația solidă a clădirii, pregătită pentru finisaje și instalații ulterioare.

Integrare tehnologică avansată

Consultanță și implementare a soluțiilor tehnologice de ultimă oră pentru automatizarea clădirii sau eficiența energetică, inclusiv sisteme inteligente de gestionare a luminii sau temperaturii.
Toți acești pași sunt meniți să consolideze angajamentul nostru față de calitate, confort și satisfacția clientului, asigurând o experiență completă și fără griji în construcția modulară.